לקרם - מכניסים את כל המרכיבים לסור חוץ מהסוכר וניל, שמנת מתוקה, ואבקת קצפת, ומבשלים תוך ערבוב מתמיד. ואז מוסיפים את שאר המרכיבים ומקציפים.
לציפוי שוקולד - מחממים את השמנת המתוקה ואז מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד שנמס. אפשר לשים במקרר כדי שהיה סמיך יותר.
לבצק - חותכים את הבצק עלים לריבועים קטנים ומסדרים בתבנית עם נייר אפייה. אופים בתנור בחום של 190 מעלות עד שזה מתנפח ומזהיב.
כעת חותכים כל ריבוע באמצע, ומסדרים חצי מהכמות כבסיס בתבנית.
שופכים מעל לבסיס את הקרם ומורחים באחידות. מעל מסדרים את חתיכות הבננה או תותים.
מסדרים את שאר הבצק מעל לקרם, ומזגגים בציפוי שוקולד מעל.
מכניסים לקירור במקרר.