עובדים עם בצק קר, וחותכים ממנו חתיכה לרוחב, ואז מרימים את הרצועה שחתכנו ושמים בצד.
על נייר אפייה מפזרים סוכר, ואז מחזירים את הרצועה שחתכנו מעל לסוכר, ומפזרים מעל עוד פעם סוכר.
לוקחים מערוך, ומרדדים את הסוכר לתוך הבצק. לאחר מכן מגלגלים את הבצק מצד אחד (מבחוץ כלפי הפנים), ואז מגלגלים בצד השני לאמצע.
ברגע שהבצק מתחמם, הוא מתחיל לאבד את הצורה שלו ולהיקרע, כלל שהבצק קר יותר יהיה קל יותר לעבודה.
הופכים את הבצק וחותכים לחתיכות של כמעט 1 ס"מ. מסדרים על נייר אפייה. לא לסדר צפוף כי הן מתנפחות.
מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 190 מעלות עד הזהבה, ואז הופכים אותם לצד השני עד להזהבה. בערך 7-10 דקות כל צד.