להכנת הבצק - מכניסים לקערת המיקסר את כל המצרכים של הבצק חוץ מהמים, ומערבבים למשך 2 דקות ובהדרגה מוסיפים את המים ואז מערבבים למשך עוד 4 דקות עד שמקבלים בצק אחיד.
מכניסים את הבצק למקרר למשך שעה. בינתיים מחממים תנור ל-175 מעלות .
לקצף - מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר בהדרגה עד שמקבלים קצף קשה.
מוסיפים בהדרגה את הנס קפה ופודינג וניל כף אחרי כף.
כעת מחלקים את הבצק ל-4 חלקים. מרדדים כל עלה לגודל של תבנית חד פעמית גדולה (לא הענקית).
משטחים את הבצק על תבנית משומנת או על נייר אפייה, ולוקחים ⅓ מהקצף ומשטחים על העלה הראשון שיכסה ממש את כולו בשכבה שווה.
כל שכבת בצק שמרדדים, מחוררים (כדי למנוע התנפחות) עם מזלג ומניחים מעל את הקצף. כך מכינים את שאר השכבות ומסיימים עם בצק מחורר בצורה יפה למעלה.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 175 מעלות למשך 40-45 דקות בערך.