חותכים את הפלפלים מלמעלה ומרתיחים אותם בסיר עם מים רותחים כדי שיתרככו.
מטגנים בשר בקר טחון עם בצל קצוץ
בינתיים מכינים את הרוטב - בסיר שמים מים רותחים עם 2 כפות מלאות של רסק עגבניות, מרק עוף, ופפריקה מתוקה. מרתיחים עד שמסמיך
בקערה נפרדת משרים את האורז במים רותחים.
כעת מוסיפים עגבניות חתוכות לבשר, ואז מוסיפים אליו את האורז, ומתבלים במלח, פפריקה מתוקה, פלפל שחור, וכורכום, ומערבבים. מבשלים למשך עוד 20 דקות
לוקחים את הפלפלים וממלאים בתערובת הבשר, ואז מסדרים בסיר.
שופכים מעל את הרוטב, מכסים את הסיר ומבשלים עד שמוכן.