Go Back
קבב

הקבב הכי מושלם (עם סוד קטן)

רכות מפתיעה לצד עסיסיות משגעת
ציון 3.75 על ידי 79 דירוגים
באדיבות: אסתר סמרנו

המצרכים

  • 1 קילו בשר טחון (עם שומן כבש)
  • 2 בצלים גדולים (קצוצים דק)
  • פטרוזיליה
  • 1 כף כמון
  • 1 כפית מלח
  • קצת פלפל שחור
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • ½ כפית קינמון

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל המרכיבים לעיסה חלקה, הסוד לקבב רך ומושלם הוא לערבב את כפית הסודה לשתייה עם טיפה מים ולשפוך לתערובת.
  • עם ידיים משומנות מעט יוצרים קציצות מאורכות או עגולות.
  • מחממים מחבת פסים עם מעט שמן, ומטגנים משני צדדים. אפשר גם לבשל או לאפות בתנור או להכין על מנגל.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.