במחבת שמים את השמן זית ומחכים עד שיתחמם. לאחר מכן מוסיפים את שיני השום. חשוב להוסיף אותן טריות , לחכות מעט שיהיו מטוגנות מבחוץ ( אך חשוב מאוד שלא ישרפו ) המטרה שיתרככו מבפנים ומבחוץ יהיו קריספיות.
חותכים את הבצל לרצועות דקות ואז מוסיפים למחבת עד להזהבה, ולאחר מכן מוסיפים את הפטריות. מטגנים את הפטריות במשך 5-7 דקות עד שהן מתכווצות ונהיות מלאות בנוזלים.
מוסיפים את הערמונים השלמים, מתבלים את הכל במלח ופלפל גס.
מוסיפים כעת את השמנת מתוקה, ומתבלים בגרידת לימון ואגוז מוסקט.
מוסיפים פרמז'ן בנדיבות. בכל פעם להוסיף פרמז'ן ולערבב עד שנהיה רוטב סמיך יותר ויותר
מערבבים ומשאירים על אש קטנה למשך 10 דקות.
מוסיפים את הפסטה הרצויה. לבסוף מקשטים בפרמז'ן