להכנת הקרם - בסיר או מחבת שמים את כל המרכיבים לקרם חוץ מהסוכר וניל ואבקת קצפת, ומבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד.
לאחר מכן מכבים את האש ומוסיפים את הסוכר וניל, ולאחר שזה מתקרר מעט, מוסיפים את אבקת הקצפת ומערבבים.
לבצק - מפרידים את הביצים, ומקציפים את החלמונים עם הסוכר עד צבע בהיר. לאחר מכן מוסיפים את שאר המרכיבים ומקציפים.
מקערה נפרדת מקציפים את החלבונים לקצף, ואז מוסיפים בעדינות ובהדרגה לתערובת החלמונים ב-3 שלבים.
לוקחים חלק קטן מהבצק, מערבבים עם מעט אבקת קקאו, ואז מורחים בקווים כמו בסרטון בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
מעל שופכים את הבצק הלבן כמו בסרטון.
מכניסים לאפייה בחום של 170 מעלות עד שקיסם יוצא נקי. בסיום האפייה מיד מגלגלים וחותכים כמו בסרטון, ואז ממלאים בקרם.