Go Back
שושנים

עוגיות שושנים בטעם של פעם

מתכון פשוט של עוגיות שושנים פרווה, נמסות בפה ועם טעם נוסטלגי!
ציון 4.48 על ידי 23 דירוגים
באדיבות: סמדר וקנין

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה קרה
Advertisements

המצרכים

  • 1 נטורינה רכה
  • 3 ½ כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 3 חלמונים בטמפרטורת החדר
  • ½ כוס מיץ תפוזים
  • 2 כפות סוכר

למילוי:

  • 3 חלבונים
  • ½ כוס סוכר
  • 4 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כפות קוקוס
Advertisements

אופן ההכנה

  • לבצק - מערבבים את כל המצרכים לבצק יחד, ואז שמים לקירור למשך 15 דקות בערך.
  • למילוי - מקציפים 3 חלבונים עם חצי כוס סוכר בהדרגה למשך 8-10 דקות, עד לקבלת מרנג נוקשה. בסוף ובתנועות קיפול מוסיפים 4 כפות אינסטנט פודינג וניל ו-2 כפות קוקוס.
  • מרדדים את הבצק עם קמח (הבצק מעט דביק), ואז מוסיפים את המילוי ומגלגלים לרולדה.
  • חותכים לשושנים, ומכניסים לאפייה בתנור שחומם על 160 מעלות למשך 20-25 דקות בערך.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.