Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
חצילים ממולאים בשר
עם רוטב עגבניות משגע
עדיין אין דירוגים
באדיבות:
ישראל שרון
המצרכים
▢
חצילים
▢
מלח גס
▢
פלפל
▢
בצל
▢
בשר בקר טחון
▢
כמון
▢
בהרט
▢
עגבניות
▢
רסק עגבניות
אופן ההכנה
חותכים את החצילים לפרוסות באורך, מוסיפים מלח גס מעל ומסדרים בתבנית תנור עם נייר אפייה.
במחבת שמים בצל קצוץ עד להזהבה קלה, ואז מוסיפים את הבשר הטחון, פלפל, מלח, כמון, בהרט, עגבנייה, ורסק עגבניות, ומבשלים עד שמוכן.
מרססים את החצילים בספריי שמן זית מעל, ומכניסים לאפייה בתנור עד השחמה.
מוציאים את החצילים וממלאים בכפית ממלית הבשר, ואז מגלגלים לגלילים.
הערות וטיפים
סרטון אופן הכנה:
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.