Go Back
כדורי שוקולד

עוגת כדורי שוקולד ללא אפייה ב-5 דקות

חוויה שוקולדית עשירה ונדירה
ציון 4.50 על ידי 10 דירוגים
באדיבות: ישראלה אזולאי

ציוד

תבנית: קוטר 26

המצרכים

  • 1 ½ שרוולי פתי בר מפוררות ביד לחתיכות גסות (375 גרם)
  • 100 גרם חמאה
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 1 כוס חלב
  • 2 כפות סוכר
  • לקצפת:
  • 2 שמנת מתוקה
  • 1 כוס חלב
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כף סוכר

אופן ההכנה

  • לאחר שמפוררים את הפתי בר, שמים בסיר על הגז את החמאה, שוקולד מריר, כוס חלב, ו-2 כפות סוכר. מערבבים עד שהכל נמס.
  • שופכים לקערת העוגיות המפוררות, ומערבבים היטב.
  • מעבירים את הכל לתבנית ומשטחים, ואז מכניסים למקפיא למשך 5 דקות.
  • בינתיים מקציפים במיקסר עם מקצף את השמנת מתוקה, כוס חלב, אינסטנט פודינג וניל, וכף סוכר, עד לקבלת קצפת.
  • נוציא את העוגה מהמקפיא, ונמרח את הקצפת מעל התחתית.
  • נגרד בפומפיה גסה שוקולד ונפזר מעל, ואז נכניס למקרר למשך 4 שעות לפחות. ואז לשחרר רינג .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.