לאחר שמפוררים את הפתי בר, שמים בסיר על הגז את החמאה, שוקולד מריר, כוס חלב, ו-2 כפות סוכר. מערבבים עד שהכל נמס.
שופכים לקערת העוגיות המפוררות, ומערבבים היטב.
מעבירים את הכל לתבנית ומשטחים, ואז מכניסים למקפיא למשך 5 דקות.
בינתיים מקציפים במיקסר עם מקצף את השמנת מתוקה, כוס חלב, אינסטנט פודינג וניל, וכף סוכר, עד לקבלת קצפת.
נוציא את העוגה מהמקפיא, ונמרח את הקצפת מעל התחתית.
נגרד בפומפיה גסה שוקולד ונפזר מעל, ואז נכניס למקרר למשך 4 שעות לפחות. ואז לשחרר רינג .