קולים את האגוזי מלך על מחבת עד השחמה קלה, ואז קוצצים אותם לחתיכות גסות.
ממיסים 200 גרם שוקולד מריר עם 2 כפות שמן במיקרוגל בפולסים של 30 שניות. מערבבים עד שמתקבלת עיסה חלקה וללא גושים.
לאחר שמקבלים עיסת שוקולד חלקה, מוסיפים כוס טחינה גולמית ו-3 כפות סילאן, ואז מוסיפים את ⅔ אגוזי המלך לתערובת השוקולד ומערבבים.
מרפדים תבנית אינגליש קייק עם נייר אפייה, ומכניסים את עיסת השוקולד לתבנית.
מפזרים שליש מהאגוזים שנותר מעל לעיסה, ומקררים בפריזר כשעה.
מוציאים ופורסים לקוביות בגודל הרצוי. שומרים במקפיא.