Go Back
בייגלה ירושלמי

בייגלה ירושלמי מושלם

במעטפת פריכה עם רכות מפתיעה
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: לבשל ולאפות עם ליטל

המצרכים

  • 1 קילו קמח
  • 2 כפות שמרים יבשים
  • 6 כפות סוכר
  • 1 כף מלח
  • 3 כוסות מים חמימים
  • ½ כוס שמן/נטורינה מומסת
  • מים
  • שומשום

אופן ההכנה

  • בקערת המיקסר עם וו לישה, שמים את הקמח, שמרים, וסוכר ומערבבים. לאחר מכן מוסיפים מלח ומים ונלוש כשלוש דקות עד לאיחוד. מוסיפים את השמן וממשיכים ללוש עד שנטמע בבצק.
  • מכסים ומתפיחים את הבצק למשך שעה.
  • מחלקים את הבצק ל-10 כדורים, וכל כדור עושים חור באמצע ומותחים עם האצבעות לשני הצדדים לצורת בייגלה. טובלים במים ושומשום.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 20 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.