Go Back
גוואקמולי

סלט אבוקדו מושלם לכל המכורים (גוואקמולי)

עם טורטיות פריכות ושחומות
ציון 4.50 על ידי 10 דירוגים
באדיבות: ליאת גולן

המצרכים

  • 2 אבוקדו
  • 1 בצל סגול
  • 2 עגבניות
  • מלח (לפי הטעם)
  • פלפל שחור (לפי הטעם)
  • לימון (לפי הטעם)
  • 2 טורטיות
  • אבקת שום
  • תבלין גריל

אופן ההכנה

  • חותכים את האבוקדו ומוציאים את הקליפה ואז מועכים.
  • קוצצים בצל סגול ועגבניות ומוסיפים אותם לאבוקדו, ואז מתבלים במלח, פלפל שחור, וכמה טיפות לימון, ומערבבים היטב.
  • חותכים את הטורטיות בצורת משולשים (כמו בסרטון), ושמים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה המרוסס במעט שמן.
  • מפזרים מעל מלח, אבקת שום, ותבלין גריל, ואז מכניסים לתנור להשחמה.
  • מגישים לצד הסלט אבוקדו.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.