חותכים את החזה עוף לפרוסות בעובי בינונית ולא דק.
משרים במרינדה העשויה מ-2 כפות תבלין שווארמה, כף שטוחה תבלים גריל עוף, כף מרק עוף, כפית מיונז, ושמן. מערבבים ומשרים עם העוף לכמה שיותר זמן. מינימום למשך 10 דקות.
נטגן את הפרוסות במחבת עם שמן על אש גבוהה למשך מעט זמן, משני הצדדים.
נוציא לקערה ונכניס למקרר שיתקרר טוב.
במרינדה שנשארה מההשריה, מערבבים בצל שנחתוך לרצועות ומטגנים על אש קטנה בשמן שטיגנו את הפרוסות. מתקבלות פרוסות בצל מתוקות וטעימות.
אחרי הקירור של העוף, מוציאים מהמקרר, ועם סכין חדה חותכים לרצועות דקות.
כשרוצים לאכול מחממים סיר רחב סוטז טפלון, מחממים בו מעט שמן.
מוסיפים כף שטוחה תבלין שווארמה וכפית שטוחה גריל עוףף ומחממים ומקפיצים את השווארמה עד שהיא מתחממת.