Go Back
שווארמה

שווארמה ביתית מחזה עוף קלה טעימה

טעם מנצח בלי קלוריות מיותרות!
ציון 4.13 על ידי 8 דירוגים
באדיבות: ישראלה אזולאי

המצרכים

  • 500 ג חזה עוף פרוס (חשוב - לפרוסות עובי בינוני ולא דק)
  • 2 כפות מלאות תבלין שווארמה (עם הצהוב)
  • 1 כף שטוחה תבלין גריל עוף
  • 1 כף מרק עוף
  • 1 כפית מיונז
  • שמן
  • 1 בצל

אופן ההכנה

  • חותכים את החזה עוף לפרוסות בעובי בינונית ולא דק.
  • משרים במרינדה העשויה מ-2 כפות תבלין שווארמה, כף שטוחה תבלים גריל עוף, כף מרק עוף, כפית מיונז, ושמן. מערבבים ומשרים עם העוף לכמה שיותר זמן. מינימום למשך 10 דקות.
  • נטגן את הפרוסות במחבת עם שמן על אש גבוהה למשך מעט זמן, משני הצדדים.
  • נוציא לקערה ונכניס למקרר שיתקרר טוב.
  • במרינדה שנשארה מההשריה, מערבבים בצל שנחתוך לרצועות ומטגנים על אש קטנה בשמן שטיגנו את הפרוסות. מתקבלות פרוסות בצל מתוקות וטעימות.
  • אחרי הקירור של העוף, מוציאים מהמקרר, ועם סכין חדה חותכים לרצועות דקות.
  • כשרוצים לאכול מחממים סיר רחב סוטז טפלון, מחממים בו מעט שמן.
  • מוסיפים כף שטוחה תבלין שווארמה וכפית שטוחה גריל עוףף ומחממים ומקפיצים את השווארמה עד שהיא מתחממת.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.