נטחן את הדגים עם הבצל, השום, והירק, ואז נעביר לקערה ונוסיף ביצים, פירורי לחם, ותבלינים. נערבב היטב ונניח בצד לחצי שעה של מנוחה
נטגן את הקציצות במעט שמן
להכנת הרוטב - נערבב את התבלינים ביחד עם השמן
בסיר רחב נשים את השמן המתובל ונוסיף אליו את השום, הגמבה, והפלפלים, ומעט כוסברה קצוצה
נטגן מספר דקות ונוסיף את המים ונביא לרתיחה
נוסיף רסק עגבניות ואת התבלינים, נוסיף את הלימון כבוש וגרגירי החומוס
נבשל עשר דקות על אש נמוכה ואז נותנים לרוטב להסמיך מעט, טועמים ומתקנים תיבול
נסדר פנימה את הקציצות ונבשל עוד רבע שעה
נוסיף את שארית הכוסברה הקצוצה ונוריד מהאש
אפשר להוסיף פפריקה חריפה למי שאוהב חריף מאוד.