מרככים תפוחי האדמה עם הקליפה למשך 10 דקות במיקרו בתוך שקית ניילון.
לאחר מכן מקררים ומקלפים, ואז מועכים לפירה.
לפירה מוסיפים את הקמח, חצי ביצה טרופה, ותבלינים של כורכום, מלח, ופלפל שחור, ולבסוף פטרוזיליה קצוצה. מערבבים עד לתערובת כמו בצק.
במחבת מטגנים את הפטריות הקצוצות עם בצל, ומוסיפים מלח ופלפל, ואז מקררים.
ביד משומנת, ניקח חתיכה מתערובת תפוחי האדמה ומשטחים. שמים כפית מהמלית, ואז סוגרים ומכדררים בין שתי הידיים לכדור עגול.
טובלים בקמח או פירורי לחם, ומטגנים בשמן לא עמוק.