Go Back
לביבות תפוחי אדמה

לביבות תפוחי אדמה משגעות

במילוי בצל ופטריות מפנק
ציון 4.34 על ידי 24 דירוגים
באדיבות: מלי מאירוב

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה קרה
Advertisements

המצרכים

  • 3 תפוחי אדמה
  • ¾ כוסות קמח
  • ½ ביצה טרופה
  • תבלינים - כורכום (מלח, פלפל שחור)
  • פטרוזיליה קצוצה
  • פטריות קצוצות
  • בצל
Advertisements

אופן ההכנה

  • מרככים תפוחי האדמה עם הקליפה למשך 10 דקות במיקרו בתוך שקית ניילון.
  • לאחר מכן מקררים ומקלפים, ואז מועכים לפירה.
  • לפירה מוסיפים את הקמח, חצי ביצה טרופה, ותבלינים של כורכום, מלח, ופלפל שחור, ולבסוף פטרוזיליה קצוצה. מערבבים עד לתערובת כמו בצק.
  • במחבת מטגנים את הפטריות הקצוצות עם בצל, ומוסיפים מלח ופלפל, ואז מקררים.
  • ביד משומנת, ניקח חתיכה מתערובת תפוחי האדמה ומשטחים. שמים כפית מהמלית, ואז סוגרים ומכדררים בין שתי הידיים לכדור עגול.
  • טובלים בקמח או פירורי לחם, ומטגנים בשמן לא עמוק.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.