Go Back
פסטה

פסטה צמחונית ברוטב איולי

טעם מענג עם רוטב נדיר
ציון 4.29 על ידי 7 דירוגים
באדיבות: מורן תורג'מן

המצרכים

  • פסטה טרייה
  • 100 מל' שמן זית
  • 6 שיני שום
  • בזיליקום טרי
  • אורגנו יבש
  • פטרוזיליה טרייה
  • מלח
  • פלפל שחור
  • צ'ילי גרוס
  • 1 כוס מים רותחים
  • 1 כפית מרק עוף (אפשר לוותר לטבעוני)

אופן ההכנה

  • את הפסטה הטרייה שמים במים רותחים ומבשלים למשך 4 דקות, ואז מסננים ומוסיפים את הרוטב.
  • להכנת הרוטב - בסיר קטן שמים 100 מ"ל שמן זית ומטגנים 5-6 שיני שום פרוסות.
  • לאחר מכן מוסיפים את תערובת עשבי תיבול: אורגנו, בזיליקום, ופטרוזיליה קצוצים.
  • מתבלים במלח, פלפל שחור גרוס, צ'ילי גרוס ואז מורידים מן האש.
  • מוסיפים כוס ציר עוף או כוס עם מים רותחים עם כפית מרק עוף, ואז מחזירים לאש ומצמצמים קצת נוזלים, בישול של כמה דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.