Go Back
פסטה

פסטה שמנת בטטה קלה כמו במסעדות

קלילה, קלה, ומהירה עם טעם עשיר
ציון 4.86 על ידי 7 דירוגים

המצרכים

  • 1 חבילה פסטה פפרדלה (250 גרם)
  • שמן זית
  • ½ חבילה חמאה (50 גרם)
  • 1 בטטה
  • 2 שיני שום
  • 2 חבילות שמנת לבישול
  • ½ כוס חלב
  • אגוז מוסקט (מעט מרק עוף פרווה ופלפל שחור)
  • עלי בזיליקום
  • מעט פרמז'ן

אופן ההכנה

  • במחבת ווק שמים את החמאה, בטטה שחתכנו לקוביות, ושתי שיני שום כתושות.
  • מקפיצים מעט על אש המוכה ודואגים שהשום לא יישרף.
  • לאחר מכן מוסיפים את ה-2 שמנת לבישול, חצי כוס חלב, מעט מרק עוף, פלפל שחור, אגוז מוסקט, ומביאים לרתיחה.
  • לאחר מכן מנמיכים את האש עד שהבטטה מוכנה ורכה.
  • מכינים פסטה לפי הוראות יצרן, ואז שופכים מן הרוטב על הפסטה ומקשטים עם עלי בזיליקום וגבינת פרמז'ן.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.