בקערת המיקסר עם וו לישה מערבבים את כל החומרים היבשים מלבד המלח, ואז מוסיפים את הביצים, את הנוזלים בהדרגה, את החמאה, תמצית וניל, וגרידת לימון.
ממשיכים לערבל עד התגבשות בצק ואז מוסיפים את המלח. מערבלים היטב וללוש בערך 8-9 דקות, ואז מוציאים על השיש וללוש עוד קצת ביד.
משמנים את הבצק מעט, ועוטפים את הקערה. מתפיחים עד להכפלת הנפח במקום חמים למשך 1.5-2 שעות. מוציאים את הבצק, ומחלקים ל4-5 חתיכות על משטח מקומח מעט.
לגביניות - מרדדים למלבן בעובי של ½ ס"מ, ואז חותכים לריבועים שווים, ובכל ריבוע שמים כפית ממלית הגבינה וסוגרית בצורת מעטפה.
לציפוי - מורחים ביצה טרופה מהולה במעט מים.
משאירים לתפיחה נוספת לפני הכניסה לתנור למשך 45-60 דקות, ואז מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד הזהבה יפה.