Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
מוקפץ אסייתי משגע
עשיר, צבעוני, ומרשים במיוחד
ציון
4.67
על ידי
9
דירוגים
באדיבות:
שרון ישראל
המצרכים
▢
500
בשר בקר
(סינטה / אנטריקוט / שייטל - לחתוך לרצועות דקות - אפשר לוותר לצמחוני)
▢
1
גמבה אדומה
▢
¼
כרוב
▢
1
בצל ירוק
▢
1
גזר
▢
1
בטטה
▢
1
בצל יבש
▢
שעועית ירוקה
▢
פטריות טריות
▢
נודלס
(איטריות ביצים)
▢
פלפל ירוק חריף
▢
בשר בקר פרוס
(דק דק דק)
▢
4
כפות
טריאקי
▢
4
כפות
סויה
▢
4
כפות
צ'ילי חריף
▢
ניתן גם להוסיף כל ירק שאוהבים
אופן ההכנה
מטגנים מעט את הבצל ואז מוסיפים את הבשר ומטגנים אותו מעט.
לאחר מכן מוסיפים את שאר הירקות מעלה, כמובן שניתן גם להוסיף איזה סוג ירקות נוסף שאוהבים ולהוריד מה שאתם לא מתחברים.
מוסיפים את הרטבים, וכל הזמן מערבבים ומערבבים עד לקבלת מרקם רך.
הערות וטיפים
סרטון אופן הכנה:
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.