מערבבים את הקמח עם השמרים, ואז מוסיפים את הסוכר, ביצה, ושמן, ומוסיפים כוס וחצי מים ומתחילים ללוש כמה דקות.
מוסיפים כף מלח ואת המים הנותרים לאט לאט, ומורידים על השיש ונלוש כמה דקות עד שהבצק חלק ולא נדבק. הבצק צריך להיות גמיש ולא דביק.
שמים בקערה ומכסים ומתפיחים כשעה. מורידים על שיש מקומח קלות ומחלקים ל-10 יחידות.
נלוש לכדורים חלקים, ופותחים עם קמח לעיגול דק.
שמים מילוי בנדיבות במרכז לרוחב הבצק ומשאירים שוליים. מגלגלים את הבצק התחתון מלמטה עד שמגיע למילוי ומעט מעליו. עושים כך גם עם הצד השני.
מהדקים את הקצוות היטב ומסובבים סיבוב אחד כך שהתפר יהיה כלפי מטה.
מפזרים על הבצק מעט קמח, ומניחים על נייר אפיה.
מכניסים לאפייה ב-230 מעלות בתכנית טורבו עם קו תחתון, בשלב הכי תחתון בתנור, עד להזהבה קלה.
מוציאים את התבנית עם כפית ומזיזים מעט את הגבינה, עושים מעין בור כדי ששם נשים את הביצה.
שוברים ביצה לקערה קטנה עם כף בזהירות מוציאים את החלמון עם מעט חלבון ושמים בזהירות בבור שעשינו.
כעת שמים בחזרה לתנור עד להזהבה. כל אחד במידה שהוא אוהב את החלמון.
אפשר להבריש בחמאה מומסת את הבצק החם וגם להניח קוביית חמאה על החלמון. ומי שיכול להשיג גבינה גרוזינית סולוגוני כמובן הכי טעים.