Go Back
כנפי עוף

כנפי עוף בתנור כמו מטוגנות

קריספיות משגעת ונדירה
עדיין אין דירוגים
באדיבות: thatdudecancook

המצרכים

  • כנפי עוף
  • 5 כפות אבקת אפייה
  • 1 כפית תיבול מושחר (או רבע כפית פלפל שחור ורבע כפית פפריקה)
  • ½ כפית מלח
  • 1 ½ כפיות אבקת בצל
  • 1 כפית אבקת שום

אופן ההכנה

  • קודם כל, נרצה להפחית את הלחות בעור הכנפיים, נסדר אותם על מדף רשת ונכניס למקרר ללילה שלם.
  • מכניסים את הכנפיים לשקית פלסטיק אטומה, מוסיפים להם תערובת אבקת אפייה ותבלינים (אפשר גם איזה תבלינים שאוהבים), ומערבבים את הכל יחד בשקית.
  • מחזירים למגש כאשר צד העור למעלה, ומכניסים לאפייה בתנור שחומם על 150 מעלות למשך 20 דקות, לאחר מכן מעלים את החום ל-220 מעלות, ומחזירים לתנור לעוד 40 דקות.

הערות וטיפים

הערה: Blackened Spice או בעברית תבלין מושחר הוא מיקס תבלינים בשימוש בארה"ב, ניתן להחליף ברבע כפית פלפל שחור ורבע כפית פפריקה ויוצא נפלא! 
סרטון אופן הכנה:
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.