נחמם תנור מראש על 170 מעלות אפיה.
נפריד את הביצים, ונקציף את החלבונים עם מעט מלח ואז נוסיף בהדרגה את הסוכר.
נקציף על מהירות בינונית עד שנקבל מרנג תפוח וחזק.
נוריד את מהירות המיקסר ונוסיף את החלמונים, ונמשיך להקציף ואז נוסיף בזרם דק את השמן ומיץ תפוזים.
נוסיף קמח תופח ופודינג בפולסים עד לבלילה חלקה.
לצקת שליש מהבלילה לתבניות.
את הבלילה שנשארה נערבב עם הפרג ולצקת מעל הבלילה שבתבניות.
נאפה למשך 45 דקות.
העוגה מושלמת אחרי ההקפאה.