Go Back
עוגת שיש פרג

עוגת שיש פרג

במרקם עשיר וחלומי
ציון 4 על ידי 2 דירוגים
באדיבות: פרח גבסו

ציוד

2 תבניות אינגליש קייק משומנות
כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

  • 5 ביצים גדולות מופרדות
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס מיץ תפוזים טרי
  • 1 כוס שמן
  • 2 כוסות קמח תופח או קמח רגיל עם שקית אבקת אפיה.
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כוס פרג טחון

אופן ההכנה

  • נחמם תנור מראש על 170 מעלות אפיה.
  • נפריד את הביצים, ונקציף את החלבונים עם מעט מלח ואז נוסיף בהדרגה את הסוכר.
  • נקציף על מהירות בינונית עד שנקבל מרנג תפוח וחזק.
  • נוריד את מהירות המיקסר ונוסיף את החלמונים, ונמשיך להקציף ואז נוסיף בזרם דק את השמן ומיץ תפוזים.
  • נוסיף קמח תופח ופודינג בפולסים עד לבלילה חלקה.
  • לצקת שליש מהבלילה לתבניות.
  • את הבלילה שנשארה נערבב עם הפרג ולצקת מעל הבלילה שבתבניות.
  • נאפה למשך 45 דקות.
  • העוגה מושלמת אחרי ההקפאה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.