Go Back
סינרול קינמון

סינרול קינמון הכי רך ונימוח

במלית מושחתת ושווה בטירוף
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: לבשל ולאפות עם ליטל

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה קרה

המצרכים

  • 3 ½ כוסות קמח
  • ½ כוס חלב
  • ¼ כוס מים חמימים
  • 100 גרם נטורינה
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 1 ביצה
  • קורט מלח

למלית קינמון:

  • 200 גרם נטורינה רכה
  • 1 כוס סוכר חום
  • 1 כף קינמון

אופן ההכנה

  • שמים את החלב יחד עם המים החמימים בקערה, ואז מוסיפים את הנטורינה וממיסים.
  • מוסיפים את שאר החומרים ונלוש במיקסר או בידיים עד לקבלת בצק מעט דביק אך נוח לעבודה.
  • מכסים ומתפיחים למשך שעה.
  • עוברים למלית ומערבבים את כל החומרים יחד היטב.
  • מרדדים את הבצק מלבן, ומורחים מן המלית ואז מגלגלים.
  • חותכים לסינרולים ומסדרים בתבנית, ומכניסים לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 25 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.