נחתוך חצילים לפרוסות בעובי בינוני, ובעזרת מברשת מושחים אותם בשמן זית ואז מכניסים לתנור להשחמה קלה.
נרתיח במים תפוחי האדמה עד לכדי פירה, ואז נוסיף לפירה כפית אריסה, כוסברה קצוצה, ונתבל.
במקביל נטגן 2 כפות שמן זית, המרווה, השום, הבצל קצוץ, הבשר טחון, ופלפל שחור עם המלח. נטגן עד שהבשר עשוי טוב.
להכנת המוסקה - נניח את החצילים כמו עלי כותרת, ואז שכבה אחת של פירה, ואז שכבה של הבשר, ואז נסגור עם שכבה של פירה. נאסוף עלה אחר עלה ונצמיד עד לסגירה.
נמרח חלמון של ביצה ונפזר שומשום, ואז נכניס לתנור בחום של 160-180מעלות למשך 45 דקות. רצוי לסחוט לימון ולפזר.