Go Back
כרובית

כרובית בתנור

רכות מופלאה בצבע מהמם
ציון 4.54 על ידי 26 דירוגים
באדיבות: אילנית בניזרי

המצרכים

  • 1 כרובית
  • ¼ כוס שמן זית
  • 1 כף סילאן
  • ½ כפית כורכום
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • שומשום (ניתן לעטר למי שאוהב)

אופן ההכנה

  • ראשית חותכים את העלים הירוקים של הכרובית, ומרתיחים את הכרובית למשך 10 דקות עם מלח וחומץ ואז מצננים.
  • מכינים מרינדה בקערית קטנה מרבע כוס שמן זית, כף סילאן, חצי כפית כורכום (אפשר להוסיף כפית תבלין פילדלפיה זה משדרג את הטעם, או כל תבלין שאוהבים)
  • מערבבים היטב ומברישים את הכרובית
  • מפזרים מלח גס, פלפל שחור גרוס
  • מכניסים את הכרובית לשקית קוקי, קושרים היטב ומחוררים 2 חורים בשקית ליציאת אדים
  • מניחים בתבנית עם נייר אפיה או בסיר שמתאים לתנור
  • אופים בחום של 200 מעלות למשך 40 דקות
  • לסיום מסירים את השקית בעדינות וממשיכים לאפות עוד 5 דקות עד להזהבה
  • ברגע שננעץ סכין והיא נכנסת בקלות נידע שזה מוכן. הזמנים יכולים להשתנות מתנור לתנור
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.