ראשית חותכים את העלים הירוקים של הכרובית, ומרתיחים את הכרובית למשך 10 דקות עם מלח וחומץ ואז מצננים.
מכינים מרינדה בקערית קטנה מרבע כוס שמן זית, כף סילאן, חצי כפית כורכום (אפשר להוסיף כפית תבלין פילדלפיה זה משדרג את הטעם, או כל תבלין שאוהבים)
מערבבים היטב ומברישים את הכרובית
מפזרים מלח גס, פלפל שחור גרוס
מכניסים את הכרובית לשקית קוקי, קושרים היטב ומחוררים 2 חורים בשקית ליציאת אדים
מניחים בתבנית עם נייר אפיה או בסיר שמתאים לתנור
אופים בחום של 200 מעלות למשך 40 דקות
לסיום מסירים את השקית בעדינות וממשיכים לאפות עוד 5 דקות עד להזהבה
ברגע שננעץ סכין והיא נכנסת בקלות נידע שזה מוכן. הזמנים יכולים להשתנות מתנור לתנור