בסיר שמים ביחד כוס מים, כוס שמן, וכפית מלח, ומביאים לרתיחה, ואז מכבים ונותנים שיתקרר.
לאחר מכן מוסיפים את הקמח וללוש לבצק גמיש (זהירות שלא יהיה דביק)
מכסים במגבת ונותנים מנוחה של 10 דקות. לאחר מכן מפרידים לשני גושים ופותחים גוש אחד עם מערוך
אין צורך לקמח את משטח העבודה
מניחים על מגש מרובע ושמים את המילוי המוכן שערבבנו יחד, מורחים מהמילוי בצורה אחידה
פותחים את הגוש השני ומניחים על המילוי חותכים את הבצק לקוביות עד הסוף
מורחים את חצי הביצה שנשאר מקודם ומפזרים שומשום
אופים על חום של 210 מעלות למשך 55 דקות עד להשחמה.