בקערה קטנה מערבבים את השמרים, סוכר ומים ונותנים להם מנוחה של 2 דקות.
לאחר מכן, מוסיפים את השמן, היוגורט והביצה ומערבבים.
בקערה בינונית נוספת, מערבבים את הכוס קמח עם המלח.
כעת מאחדים את שתי הקערות על ידי הוספת קערת הנוזלים לקערת הקמח בהדרגתיות ותוך כדי ערבוב.
ממשיכים להוסיף את שאר הקמח ונלוש בידיים למשך 3 דקות בערך, עד שמקבלים כדור בצק אחיד.
נותנים לבצק תפיחה בקערה מכוסה עם מגבת למשך שעה בערך.
לאחר מכן, מחלקים את הבצק ל-8 כדורים, ומרדדים אותם לעיגולים.
שמים מעט שמן זית במחבת, מניחים את הנאן, ומוסיפים מעל זעתר טרי קצוץ, כאשר יש בועות הופוכים לצד השני לעוד דקה בערך.