נשים את השמרים בתוך קערית עם חצי כוס מים למשך כמה דקות.
במקביל נכניס לתוך קערת מיקסר את הקמח, סוכר, וסוכר וניל, ונערבב עם וו הלישה
נוסיף את השמן, השמרים, ולבסוף המלח, ונמשיך ללוש כעשר דקות עד להתנתקות הבצק מדפנות הקערה. אם הבצק קצת דביק זה בסדר ואם הוא קשה למגע אפשר להוסיף מעט נוזלים לפי הצורך.
נמרח מעט שמן על הבצק ונכסה ונניח להתפחה ראשונה, עד שמכפיל את נפחו
לאחר התפחה, ניצור כדורים וניתן להם מנוחה של כמה דקות
לאחר מכן יוצרים צורות ונניח בתבנית לעוד 20 דקות.
נבריש ביצה ונפזר שומשום או כל דבר אחר ומכניסים לאפייה רגילה בתנור שחומם מראש על 200-180 מעלות, למשך 25-30 דקות ועד להזהבה.