Go Back
עוגת תפוזים

עוגת תפוזים רכה עם סוד קטן

אווריריות ועסיסיות מושלמת
ציון 4.39 על ידי 55 דירוגים
באדיבות: אביבה ג'רופי

ציוד

2 תבניות אינגליש קייק

המצרכים

  • 3 יחידות ביצים
  • 1 ¼ כוסות סוכר
  • ¾ כוס שמן
  • קליפת תפוז
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 2 ¼ כוסות קמח תופח (אפשר קמח רגיל עם שקית אבקת אפייה)
  • 1 כוס מיץ תפוזים סחוט
  • 1 כף תרכיז תפוזים של פריגת

אופן ההכנה

  • מקציפים את הביצים טוב טוב ואז מוסיפים אליהם את הסוכר וממשיכים להקציף למשך כמה דקות.
  • לאחר מכן מוסיפים את השמן תוך כדי הקצפה, ואז למרכיב הסודי: אחרי שמוסיפים את השמן שמים כף של תרכיז תפוזים של פריגת, ואז מוסיפים קליפת תפוז ושקית סוכר וניל ומערבבים היטב.
  • אחרי זאת מוסיפים לסירוגין את הקמח תופח וכוס מיץ תפוזים סחוט. מערבבים היטב.
  • שופכים לתבניות ומכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 50 דקות בערך.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.