מפזרים את האגוזים בתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 15 דקות עד שהאגוזים נהיים שחומים.
נותנים להם טיפה להתקרר ואז מקלפים את הקליפה, היא אמורה לרדת בקלות (אפשר להניח בתוך מגבת ולשפשף את הידיים בה כדי שהכל יירד).
מכניסים לבלנדר ומפעילים כמה פעמים עד שהאגוזים מתחילים להפוך לחמאה. אפשר להכין את הממרח בכל בלנדר (מספיק עוצמתי), רק צריך טיפונת של סבלנות, להפעיל בפולסים עד שנוצר מרקם חמאתי של אגוזי לוז.
מוסיפים את המייפל וקקאו. אם המרקם לא יוצא כמו שצריך מומלץ להוסיף עוד שמן קוקוס
מעבירים לכלי אטום.
לאחסון - בארון או במקרר אבל אז יש צורך לחמם אותו במיקרוגל לפי השימוש. נשמר עד כשבוע
כל הכמות 1300-1400 קלוריות.