חותכים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות אבל לא עד הסוף! שעדיין יישאר שלם. מניחים בתבנית.
בקערה נפרדת מערבבים את השמן, פפריקה, כורכום, אבקת שום, אבקת מרק בצל, כפית מלח, וכפית פטרוזיליה יבשה או טימין. מערבבים היטב.
עם כפית שופכים מעל תפוחי האדמה ומקפידים לשפוך גם בין החריצים
שופכים כוס מים בתבנית, ומכסים היטב.
אופים בטורבו על 200 מעלות למשך 40 דקות
לאחר מכן, מוציאים ומורידים כיסוי, ולהשקות מהשמן בתבנית כל תפוח אדמה.
אחרי זאת מנמיכים את התנור ל-170 מעלות ואופים ללא כיבוי עד להשחמה.