בסיר מחממים מעט שמן ואז מוסיפים לו את השום, פלפלים חריפים שחוצים לרבעים, עגבניות חתוכים לפלחים, וחופן גדול של כוסברה קצוצה.
מטגנים קלות ואז מניחים את הדג מעל.
לקערה נפרדת מוסיפים פפריקה, מעט מלח, טיפה מרק עוף, כף כורכום, פלפל שחור ולבן, ומעט שמן, ומערבבים הכל היטב. ואז שופכים מעל הדג.
מוסיפים מים קרים מהברז עד גובהה של הדג ומפזרים כוסברה מעל ומביאים לרתיחה. לכסות את הסיר.
כשזה כבר רותח, מוסיפים את גרגירי החומוס שהושרו לילה קודם (או מקופסת שימורים).
מנמיכים את האש לבינונית עד לצמצום הרוטב, ואז מנמיכים לאש נמוכה עד לגמר הבישול.