Go Back
+ servings
פיתות

פיתות ביתיות בכלום עבודה

מרקם רך וחלומי עם טעם אסלי
ציון 5 על ידי 4 דירוגים
כמות 14 פיתות
באדיבות: רבקה סחראי

ציוד

סיר גריל חשמלי
Advertisements

המצרכים

  • 1 ק"ג קמח מנופה
  • 2 כפות שמרים
  • 3 כפות שמן
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כף מלח (לבסוף)
  • 3 כוסות מים פושרים (כוס שלישית בהדרגה)
Advertisements

אופן ההכנה

  • נלוש במיקסר את כל המרכיבים (המלח בסוף) למשך 5 דקות, עד לקבלת בצק.
  • משמנים מעט את הבצק ושמים אותו להתפחה של שעה וחצי.
  • מחלקים את הבצק לכדורים בגודל פיתה, מרדדים מכסים במגבת נקייה ומתפיחים למשך 10 דקות בערך
  • מכניסים לסיר גריל חשמלי, ושמים גם על הגז על אש בינונית - נמוכה ומטגנים את הפיתות, אין צורך להפוך את הפיתה.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.