להכנת הבלינצ'ס - מערבבים את כל המרכיבים ביחד ומעבירים במסננת.
מחממים מחבת טפלון ומשמנים רק בפעם הראשונה. מטגנים משני הצדדים את כולם.
למילוי הגבינה והתפוחים: שמים במסננת נייר מגבת. על הנייר שמים את 500 גבינה לבנה למשך 15 דקות לפחות עד שהנוזלים יצאו.
לאחר מכן מוסיפים 2 כפות פודינג וניל, 2 שקיות סוכר וניל, ואת התפוחים המקורמלים, ומערבבים היטב.
ממלאים את דפי הבלינצ'ס, ומטגנים להזהבה קלה.
מפדרים באבקת סוכר מעל. אפשר גם לשמור מעט מהתפוחים ולפזר מעל אבקת הסוכר.
לתפוחים - שמים במחבת כף חמאה, 2 תפוחים חתוכים לקוביות ממש קטנות, וחצי כוס סוכר עם כף מיץ לימון, ומטגנים עד שכל הנוזלים מתאדים לגמרי.
מוסיפים כף דבש וחופן צימוקים בהירים, ומערבבים היטב ואז מורידים מהאש.