Go Back
בלינצ'ס

בלינצ'ס גבינה ביתי מנצח

עם תפוחים מקורמלים וצימוקים
ציון 4.35 על ידי 20 דירוגים
באדיבות: חני קונאשוילי

המצרכים

  • לבלינצ'ס:
  • 5 ביצים
  • 5 כפות סוכר
  • 5 כפות שמן
  • ½ כפית מלח
  • 1 כף תמצית וניל
  • ¼ כפית אבקת סודה לשתיה
  • 2 כוסות חלב
  • 1 כוס מים
  • 2 ½ כוסות קמח מנופה

למלית גבינה ותפוחים:

  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 2 כפות פודינג וניל
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • תפוחים מקורמלים
  • אבקת סוכר

לתפוחים:

  • 1 כף חמאה
  • 2 תפוחים חתוכים לקוביות ממש קטנות.
  • ½ כוס סוכר
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 כף דבש
  • חופן צימוקים

אופן ההכנה

  • להכנת הבלינצ'ס - מערבבים את כל המרכיבים ביחד ומעבירים במסננת.
  • מחממים מחבת טפלון ומשמנים רק בפעם הראשונה. מטגנים משני הצדדים את כולם.
  • למילוי הגבינה והתפוחים: שמים במסננת נייר מגבת. על הנייר שמים את 500 גבינה לבנה למשך 15 דקות לפחות עד שהנוזלים יצאו.
  • לאחר מכן מוסיפים 2 כפות פודינג וניל, 2 שקיות סוכר וניל, ואת התפוחים המקורמלים, ומערבבים היטב.
  • ממלאים את דפי הבלינצ'ס, ומטגנים להזהבה קלה.
  • מפדרים באבקת סוכר מעל. אפשר גם לשמור מעט מהתפוחים ולפזר מעל אבקת הסוכר.
  • לתפוחים - שמים במחבת כף חמאה, 2 תפוחים חתוכים לקוביות ממש קטנות, וחצי כוס סוכר עם כף מיץ לימון, ומטגנים עד שכל הנוזלים מתאדים לגמרי.
  • מוסיפים כף דבש וחופן צימוקים בהירים, ומערבבים היטב ואז מורידים מהאש.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.