להכנת שכבת הביסקוויטים - בקערה נשים את הנס קפה והסוכר, נשפוך את המים הרותחים מעל ונערבב היטב עד שהסוכר נמס. נוסיף את החלב ונערבב.
להכנת קרם וניל - בקערת מיקסר גדולה נשים את כל החומרים ונקציף לקרם יציב ולא נוקשה מידי - נכניס לשקית זילוף עם צנטר עגול קוטר ס״מ. אם אין לכם אז ניתן פשוט למרוח עם מרית.
להרכבת העוגה - נטבול את הביסקוויטים בתערובת הנס קפה ונרפד את תחתית העוגה.
נשים מעל ⅓ מכמות הקרם וניל ונמרח באופן אחיד.
מעל נרפד שוב בביסקוויטים הטבולים בתערובת הנס קפה ומעל שוב ⅓ מכמות הקרם וניל ומעל שוב ביסקוויטים הטבולים בתערובת הנס קפה.
לעיטור - נזלף מעל הביסקוויטים גבעות של קרם וניל, בטור, צמודות אחת לשניה עד שכל שכבת הביסקוויטים מכוסה בגבעות המהממות האלו.
נכניס למקרר להתייצבות שעה.
לגנאש שוקולד - נביא לידי רתיחה את השמנת במיקרו, נשבור פנימה את השוקולד המריר ונערבב היטב לציפוי חלק ללא גושים.
נוציא את העוגה מהמקרר.
נבצע גומות בתוך גבעות הקרם וניל - ננעץ את האצבעות בקצה הגבעה עד שנוצרת גומה (לשים כפפות כמובן)
נשים את הגנאש בשקית ונזלף לתוך הגומות מהקרם וניל. את כל שאר הגנאש נזלף מעל הגבעות במפוזר