מפרידים את הביצים. מקציפים את החלבון עם הסוכר עד לקצף יציב מאוד ואז מוסיפים את החלמון והאינסטנט בתנועות עטיפה.
מורחים מעט שמן על נייר אפיה, שמים על גבי תבנית תנור גדולה, שופכים את הבלילה ומשטחים.
מכניסים לאפייה למשך 25 דקות בחום של 170 מעלות עד שקיסם הננעץ יוצא יבש לחלוטין.
מיד לאחר שנוציא מהתנור, ניקח נייר אפייה חדש ונהפוך את הבסיס עם נייר האפייה על גבי נייר האפייה החדש, ואז "מקלפים" בעדינות את נייר האפייה העליון (שאיתו אופים את העוגה)
לאחר מכן מגלגלים את הרולדה עם נייר האפייה החדש עליו מונחת העוגה ועוטפים במגבת עד שהעוגה מתקררת.
עכשיו מכינים את הקצפת על ידי הקצפת את כל המרכיבים יחד, ומשטחים על העוגה.
מגלגלים ומכינים גנאש שוקולד על ידי המסת את כל המרכיבים יחד, ואז שופכים על העוגה