Go Back
רולדת שוקולד וניל

רולדת שוקולד וניל הכי פשוטה וטעימה

הכי פשוטה להכנה וטעימה
ציון 4 על ידי דירוג אחד
באדיבות: ענבל בן ברוך - ענבלוגה
Advertisements

המצרכים

לבסיס:

  • 8 ביצים
  • 8 כפות סוכר
  • 1 ½ שקיות אינסטנט פודינג שוקולד (רצוי המריר)

לקצפת:

  • 1 שמנת 250 מל
  • 1 כוס חלב
  • 1 שקית אינסטנט פודינג

לגנאש שוקולד:

  • 1 ½ חבילות שוקולד מריר
  • 1 כוס שמנת מתוקה (כוס פלסטיק חד פעמית)
Advertisements

אופן ההכנה

  • מפרידים את הביצים. מקציפים את החלבון עם הסוכר עד לקצף יציב מאוד ואז מוסיפים את החלמון והאינסטנט בתנועות עטיפה.
  • מורחים מעט שמן על נייר אפיה, שמים על גבי תבנית תנור גדולה, שופכים את הבלילה ומשטחים.
  • מכניסים לאפייה למשך 25 דקות בחום של 170 מעלות עד שקיסם הננעץ יוצא יבש לחלוטין.
  • מיד לאחר שנוציא מהתנור, ניקח נייר אפייה חדש ונהפוך את הבסיס עם נייר האפייה על גבי נייר האפייה החדש, ואז "מקלפים" בעדינות את נייר האפייה העליון (שאיתו אופים את העוגה)
  • לאחר מכן מגלגלים את הרולדה עם נייר האפייה החדש עליו מונחת העוגה ועוטפים במגבת עד שהעוגה מתקררת.
  • עכשיו מכינים את הקצפת על ידי הקצפת את כל המרכיבים יחד, ומשטחים על העוגה.
  • מגלגלים ומכינים גנאש שוקולד על ידי המסת את כל המרכיבים יחד, ואז שופכים על העוגה
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.