פותחים את הבצק עלים על גבי נייר אפייה מעט מקומח, ועם גלגלת פיצה עושים פסים לאורך הבצק. חשוב שהפסים יהיו ארוכים כדי שנוכל ללפף את הקונוס.
את הקונוס משמנים במעט שמן ואז מללפפים את הבצק מהחלק התחתון כלפי מעלה
מסדרים את כולם בתבנית תנור עם נייר אפייה עם רווח קטן ביניהם
מפזרים מעט סוכר על הקונוסים ומתיזים מינימום שמן .
מכניסים לתנור 170 מעלות בתוכנית אפייה רגילה למשך 20 דקות בערך, עד הזהבה
מצננים מעט ואז שולפים בזהירות מהקונוסים מהנירוסטה. אם החלק הפנימי לא מספיק אפוי אז מחזירים לעוד 5-10 דקות לתנור.
מצננים וממלאים בקרם
להכנת הקרם - מקציפים את כל המרכיבים לקצף יציב, ואז מעבירים לשקית זילוף עם צנטר משונן וממלאים
מעטרים באבקת סוכר