Go Back
קונוסים

קונוסים מבצק עלים במילוי קרם וניל (טילונים)

פריכות עדינה עם מרקם חלומי
ציון 4 על ידי דירוג אחד
באדיבות: אריאלה גולדמן

המצרכים

  • 1 חבילה בצק עלים
  • אבקת סוכר
  • לקרם:
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
  • 1 כוס חלב
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל

אופן ההכנה

  • פותחים את הבצק עלים על גבי נייר אפייה מעט מקומח, ועם גלגלת פיצה עושים פסים לאורך הבצק. חשוב שהפסים יהיו ארוכים כדי שנוכל ללפף את הקונוס.
  • את הקונוס משמנים במעט שמן ואז מללפפים את הבצק מהחלק התחתון כלפי מעלה
  • מסדרים את כולם בתבנית תנור עם נייר אפייה עם רווח קטן ביניהם
  • מפזרים מעט סוכר על הקונוסים ומתיזים מינימום שמן .
  • מכניסים לתנור 170 מעלות בתוכנית אפייה רגילה למשך 20 דקות בערך, עד הזהבה
  • מצננים מעט ואז שולפים בזהירות מהקונוסים מהנירוסטה. אם החלק הפנימי לא מספיק אפוי אז מחזירים לעוד 5-10 דקות לתנור.
  • מצננים וממלאים בקרם
  • להכנת הקרם - מקציפים את כל המרכיבים לקצף יציב, ואז מעבירים לשקית זילוף עם צנטר משונן וממלאים
  • מעטרים באבקת סוכר
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.