מחממים מראש תנור ל-170 מעלות בתכנית אפייה רגילה, וממקמים את התבנית במרכז התנור.
במיקסר עם וו גיטרה מעבדים עד לקבלת בצק רך עם פירורים גסים את הקמח, אבקת אפייה, חמאה, וכוס שמן, ואז מוסיפים המים או מיץ תפוזים וממשיכים לעבד עד לקבלת בצק רך, חלק, ולא דביק.
אם הבצק מרגיש מעט דביק אפשר להוסיף מעט קמח ,אם מרגיש פירורי אפשר להוסיף מעט מים
מחלקים את הבצק ל-5 חלקים שווים, ומלטפים כל חלק במעט קמח.
מרדדים על נייר אפייה מקומח בנדיבות כל חלק למלבן.
מיישרים קצוות עם גלגלת כדי שיצא מלבן מושלם, ומורחים בעדינות עם כף כל חלק במלית.
מפזרים מעל למלית חופן של אגוזי מלך קצוצים או שקדים גרוסים, כדי להעשיר את הטעם ובעיקר כדי שהמלית לא תיזלג החוצה בזמן האפייה.
בעזרת נייר האפייה מתחילים לגלגל לרולדה, מניחים את הרולדות באופן מרווח (חשוב! הן משתטחות בזמן האפייה) על תבנית מרופדת בנייר אפייה
מכניסים למקפיא למשך 20 דקות כך יהיה קל לפרוס אותן בקלות ותצאנה פרוסות אחידות ומושלמות
פורסים כמעט עד הסוף לפרוסות ברוחב של 3 ס"מ אבל משאירים את העוגיות כשהן מחוברות לבסיס.
אופים 30 דקות עד הזהבה
צבען של העוגיות צריך להישאר בהיר
מצננים לגמרי וחותכים לעוגיות לפי הסימון. מפדרים באבקת סוכר
שומרים בצנצנת אטומה בטמפ החדר ובקיץ מאחסנים במקרר.