Go Back
עוגיות שוקולד

עוגיות שוקולד פאדג\' משגעות

מרקם פריך וחלומי עם טעם עשיר
ציון 4 על ידי דירוג אחד
באדיבות: שיר אשכנזי

המצרכים

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם חמאה
  • 2 ביצים
  • ¼ כוס סוכר
  • 1 כף סוכר חום
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • ½ כוס שוקולד צ'יפס חום
  • ½ כוס שוקולד צ'יפס לבן
  • קורט מלח

אופן ההכנה

  • בקערה נשים את השוקולד מריר עם החמאה ומחממים במיקרו, ומערבבים היטב.
  • בקערת מיקסר, שמים את הביצים, סוכר, סוכר חום, ותמצית וניל, ומערבבים במיקסר למשך 10 דקות. אפשר לערבב גם ביד.
  • מוציאים ושמים אבקת אפייה ואת השוקולד צ'יפס, ואז מוסיפים קורט מלח ומוסיפים את השוקולד הנמס, ומערבבים הכל בתנועות קיפול עדינות.
  • שמים במקרר למשך 10-15 דקות ובינתיים מחממים תנור על 180 מעלות ומכניסים לתנור למשך 8-9 דקות.
  • נותנים לעוגיות להצטנן לאחר אפייה - חובה.

הערות וטיפים

סרטון אופן הכנה:
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.