מערבבים את הקמח ושמרים, ואז מוסיפים סוכר, ביצים, שמן, וכוס מים. ומערבלים לכמה דקות.
רואים אם צריך עוד רבע כוס או יותר מים, ומוסיפים כל פעם קצת. לבסוף מוסיפים מלח ומערבלים 5 דקות.
הבצק צריך להיות חלק וגמיש ממש מעט דביק.
משמנים את היד ומעגלים את הבצק בקערה, משמנים מעט מלמעלה ובדפנות.
שמים בשקית ומגבת מעל, ומתפיחים במזג אוויר הזה לפחות שעה וחצי.
מורידים נפח בעדינות, מורידים על משטח מקומח קלות, ומחלקים ל-3 כדורים.
כל כדור מרדדים לעיגול, ואז חותכים 8 משולשים.
מניחים קוביית שוקולד בצד הרחב.
בשפיץ המשולש עושים 2 חריצים עם סכין או גלגלת (כמו בתמונה), ומגלגלים לקרואסון.
שמים על נייר אפיה ומתפיחים 30 דקות.
אחרי התפחה מברישים בביצה עם כפית מים וכפית סוכר.
אפשר גם לפזר מעט שוקולד מעל או שומשום.
מכניסים לאפייה ב-190 מעלות עד להזהבה.
איך שהם יוצאים מברישים בסירופ קר.
להכנת הסירופ - מביאים לרתיחה את הכל ומבשלים כמה דקות. מקררים היטב.
אפשר גם לאפות כעוגות.