בקערת מיקסר מערבבים את הקמח עם השמרים, סוכר, וסוכר וניל. ערבוב של 2 דקות.
לאחר מכן מוסיפים את הביצים והמים, ומערבלים על מהירות נמוכה למשך 2 דקות.
נמשיך לערבל על מהירות בינונית ונוסיף את המרגרינה (בטמפרטורת חדר) והמלח. נערבל למשך 10 דקות, הבצק קצת דביק וזה בסדר.
נקמח מעט קערה ונתפיח. אחרי 10 דקות נחזור לבצק וללוש אותו שוב.
נתפיח לעוד שעה או לכמה שעות במקרר או מומלץ לילה במקרר.
מכינים את המילוי על ידי ערבוב של כל המרכיבים יחד, מרדדים את הבצק ל-5 עלים ומורחים בשכבה אחידה מהמלית.
מגלגלים כל עלה לרולדה (כמו בסרטון) ומכניסים למקפיא ל-10 דקות כדי שהיה יותר קל לחתוך.
חותכים את הרולדה לשני חצאים, ואז חותכים כל חצי לעוד שני חצאים. קולעים לפי הסרטון.
שמים להתפחה של 20 דקות, מורחים ביצה ואז אופים פס למעלה פס למטה, על חום של 175 מעלות למשך 25 דקות בערך.
אפשר למרוח סירופ סוכר (כוס מים וכוס סוכר על הגז) על העוגות לאחר אפייה.