לוקחים את תפוחי האדמה ורוחצים היטב במים, מנגבים ומורחים אותם בשמן זית, מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור כשעה עד שמתרככים.
בינתיים נטגן בצל קצוץ ומוסיפים לו פטריות חתוכות לקוביות קטנות. מתבלים בפלפל שחור, כמון, מלח, טיפה מרק עוף פטריות, וכורכום.
מערבבים היטב ונותנים כמה דקות בישול, ואז מכבים את הגז ומוסיפים פטרוזיליה או כוסברה.
כשתפוחי האדמה מתקררים, פותחים אותם בצורה של איקס, ומוציאים את הפנים שלהם בעדינות. ממלאים במלית שהכנו, מרססים קצת שמן, ומחזירים לתנור בחום נמוך מאוד של 100 מעלות לעוד חצי שעה.