מחממים תנור מראש (10 דקות לפני) ל-170 מעלות על תכנית אפייה רגילה.
בקערה מערבלים עם מקצף ידני את ה-4 ביצים ללא הפרדה, כוס סוכר,שקית סוכר וניל, וכפית גרידת לימון.
לאחר מכן מוסיפים את הגבינה לבנה, שמנת חמוצה, קמח, ואבקת אפייה, ומערבלים עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים.
מוזגים הבלילה לתבנית ואופים כ-50 דקות עד שפני העוגה זהובים והיא צמיגית למגע
מוציאים מיד מהתנור בתום האפייה ומצננים בטמפ החדר
מעבירים לקירור למשך 5 שעות התייצבות לפני ההגשה
-מעטרים באבקת סוכר, ניתן גם לעטר בקרם (מקציפים כל המרכיבים במיקסר יחד).