Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
מתכון עוגת גבינה אפויה ללא בסיס
מתכון לעוגת גבינה אפויה ללא גלוטן בטעם נדיר ומרקם קרמי מענג!
ציון
4.38
על ידי
27
דירוגים
באדיבות:
אריאלה גולדמן
ציוד
כוס מדידה אוניברסלית
תבנית עגולה 26 עם דפנות גבוהות
המצרכים
▢
2
קופסאות גבינה לבנה 9%
(סה"כ 500 גרם)
▢
1
שמנת חמוצה
(סה"כ 200 מ"ל)
▢
5
חלמונים
(צהוב)
▢
2
כפות אינסטנט פודינג וניל
▢
3
כפות קורנפלור
▢
5
חלבונים
(לבן)
▢
¾
כוס סוכר
לקצפת:
▢
1
שמנת מתוקה
(סה"כ 250 מ"ל)
▢
¼
כוס סוכר
▢
מה שנותר משקית האינסטנט פודינג
▢
½
כוס חלב
אופן ההכנה
מחממים מראש תנור ל-180 מעלות בתכנית אפייה רגילה. אין צורך בתבנית מים בתחתית התנור.
בקערה מערבבים יחד עם מטרפה ידנית את הגבינה לבנה, שמנת חמוצה, חלמונים, 2 כפות אינסטנט פודינג וניל, ו-3 כפות קורנפלור.
לאחר מכן מקציפים במיקסר יחד את החלבונים על שלושת רבעי כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.
מוסיפים בתנועות קיפול עדינות את הקצף אל קערת הגבינות.
משמנים את התבנית שלנו, ומכניסים לאפייה למשך 45 דקות בערך.
העוגה תופחת לגובה בזמן האפייה ובתום האפייה חוזרת לגובה המקורי שלה. מוציאים את העוגה מהתנור מיד בתום האפייה ומצננים על רשת
עוברים בעדינות עם סכין חדה סביב העוגה כדי לשחררה מדפנות התבנית
אם רוצים לצפות בקצפת -
מקציפים יחד את השמנת מתוקה, רבע כוס סוכר, מה שנותר משקית האינסטנט פודינג, וחצי כוס חלב.
מורחים על העוגה ומקשטים בפרי שאוהבים.
מכניסים למקרר למשך 4 שעות.
הערות וטיפים
אפשרי: לקשט בפרי שאוהבים.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.