מערבבים היטב את כל המרכיבים לבלילה הלבנה, ושופכים ⅔ מהבלילה לתבנית אינגליש קייק משומנת
ממיסים כף גדושה של שוקולד השחר, מוסיפים כף קקאו, ומעררבים היטב, ואז שופכים ל-⅓ הבלילה הלבנה ששמנו בצד, ומערבבים היטב לבלילת שוקולד אחידה.
את בלילת השוקולד מוסיפים בפס ישר על הבלילה הלבנה שבתבנית, ומערבבים בעזרת סכין בצורה לא אחידה ליצירת טקסטורת השיש באפייה.
מכניסים לאפייה טורבו על חום של 180 מעלות למשך 40 דקות בערך, עד שקיסם יוצא יבש.