מחממים תנור מראש ל-170 מעלות על תכנית אפייה רגילה.
להכנת העוגה - בקערה המיקסר עם וו גיטרה, נקציף במהירות גבוהה למשך 5 דקות את הכוס ורבע סוכר, כוס שמן, וכפית תמצית וניל.
לאחר מכן מוסיפים את הביצים ללא הפרדה וממשיכים להקציף לעוד 3 דקות, ואז מוסיפים את גביעי היוגורט ומקציפים עד לקבלת בלילה אחידה. לא להמיר את היוגורט בתחליף אחר .הוא זה שמעניק רכות מושלמת וטעמו לא מורגש
מנמיכים את מהירות המיקסר, ומוסיפים ומערבלים עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים (ערבול קצר): 2 כוסות קמח תופח, ו-3 כפות גדושות אבקת קקאו
מעבירים לתבנית משומנת, ומכניסים לאפייה למשך 35-45 דקות בערך, עד שקיסם במרכז העוגה יוצא יבש. יש להימנע מאפיית יתר כדי לא לייבשל את העוגה.
מכינים גנאש - נביא לסף רתיחה את השמנת מתוקה, ואז מסירים מהאש ומערבבים פנימה את ה-200 גרם שוקולד מריר חתוך לקוביות, עם כפית שמן, ומערבבים לקרם חלק ומבריק.
מוזגים מעל לעוגה.