ממיסים את המחמאה ומניחים בצד
נכין את התערובת אגוזים, נערבב את האגוזים קצוצים, קינמון וסוכר
נפתח את העלי פילו, נפרוס דף ונמרח מחמאה, ומעליו נפרוס עוד דף, אחר כך נפזר כף מתערובת האגוזים לאורך של הדף ונגלגל לרולדה, בסיום נכווץ את שני הקצוות לאמצע.
לאחר מכן שוב נמרח מחמאה מעל הרולדה, ונחתוך לעוגיות וכך גם שאר הרולדות.
מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך חצי שעה בערך של אפייה, עד להזהבה.
במקביל מכינים את הסירופ - מביאים לרתיחה את כל החומרים יחד.
כשהבקלוואה מוכנה ומוציאים מהתנור, שופכים סירופ קר מעל.