קודם מכינים את הנס קפה חזק ונותנים לו להתקרר.
מקציפים 1 שמנת מתוקה עם כף אבקת סוכר, כוס חלב, אינסטנט פודינג וניל, ו-2 כפות גבינה מכל סוג. שמים בקערה בצד.
מקציפים 1 שמנת מתוקה עם כף אבקת סוכר, כוס חלב, אינסטנט פודינג שוקולד, ו-2 כפות גבינה מכל סוג.
מכינים קרם גנאש על ידי המסה במיקרו למשך 2 דקות את 2 חפיסות השוקולד מריר עם שמנת מתוקה. לאחר מכן מקררים
מתחילים לטבול ביסקוויטים בנס קפה ומסדרים בתבנית לתחתית, מתחילים בשכבת פתי בר רגילים (וניל) ומעל שמים שכבת קרם שוקולד, מעליו שמים עוד שכבה של פתי בר שוקולד ומעליהם שכבת קרם וניל. וכך מסדרים בשכבות עד שהכל ייגמר או לכמה שכבות שרוצים.
מורחים את הקרם גנאש למעלה ומקררים.