בקערה מניחים ביחד את החלב, לימון, וניל, זסט לימון וביצים, ומערבבים ואז מניחים בצד כמה דקות.
במיקסר עם וו גיטרה, מניחים את הקמח עם הסוכר, שקדים, אבקת אפייה, וחמאה, ומערבבים במהירות איטית עד שהחמאה נטמעת ביבשים.
לאחר מכן, תוך כדי ערבוב, מוסיפים את החומרים הרטובים למיקסר ומערבבים מינימום ערבוב, רק עד שהכל התאחד.
מוסיפים את האוכמניות ומעבירים ל-2 תבניות אינגליש קייק.
מכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש (בערך 35-45 דקות).
מניחים לעוגה להתקרר ואז בוזקים מעל אבקת סוכר.
העוגה נשמרת בטמפרטורת החדר במשך 3-4 ימים.
אפשר להחליף את האוכמניות בפטל טרי.